sunnuntai 2. elokuuta 2015

Näyttely ja kesälomailua

Aloitimme matkamme Iisalmesta jossa oli 1.8 lauantaina kansainvälinen näyttely, olin ilmoittanut Diivan valioluokkaan ja Ventin veteraaneihin. Sää ei ollut lupaava ja niinpä aamusta käytiin isännän kanssa ensimmäisenä pystyttämässä teltta kehälle. Sade kuitenkin lakkasi kun kehä alkoi ja saatiin esittää koirat kuivana. Ventti oli ainut veteraani ja esiintyi upeasti ollen Rotunsa Paras Veteraani <3
Valioluokassa oli kolme cavalier neitoa, Diiva voitti luokkansa ja oli myös Paras Narttu seka lopulta ROP eli rotunsa paras. Päätimme jäädä vielä ryhmäkehään koska meillä ei ollut kiire, olemmehan lomalla...Molempien Ventin ja Diivan kanssa teimme läpijuoksun. Onneksi se teltta oli aamulla pystytetty sillä välillä vettä tuli taivaan täydeltä, silti kehissä kävimme ilman sadetta :)
Aivan mieletöntä menestystä ollut viimeisien näyttelyiden osalta, kaikki tytöt Diiva, Daami ja Dora on saaneet Cacibit kotimaasta täyteen, Daami ollut Oulussa ja Kemissä ROP+Cacib, Diiva Iisalmessa ROP+Cacib, Dora PN2 Oulussa Cacibin kera. Ja hienoja arvosteluita Ventti veteraanille ollen ROP ja VSP.

















Nyt olemme viikon reissussa matka-autolla ja viikonlopuksi palaamme Itä-Suomeen Joensuuhun jossa on 2x koiranäyttelyt.

Ensimmäinen pysähdys Iisalmen jälkeen on Mikkelin kupeessa Hirvensalmella Etuniemen Sfc leirintäalue, tässä muutaman kilometrin päässä on Satulinna jossa on kuvattu vain elämää ohjelmaa =)
Kiva paikka koirien kanssa, hyvä lenkkimaasto ja koirien uimaranta.
Lapset on tykänneet uimarannasta ja alueelta löytyy myös trampoliini, oleskelutila jossa on pelejä ja aina on mukavaa löytää uusia kavereita.
Huomenna maanantaina lähdemme kuitenkin etelää kohden, siitä kerron sitten seuraavassa postauksessa ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti