perjantai 10. tammikuuta 2014

B-Pennut syntyi Ramsan Elá Elá ja Royalwood´s I Remember You

Johan oli herätys!
Klo.10.20 heräsin ja samassa Diiva hieman kiljaisi, huomasin että jotain nestettä on tullut sohvalle (jossa onneksi oli suojat), samassa tajusin että PENTU SYNTYY NYT! Just kerkesin Diivan ohjaamaan laatikolle joka sohvan vieressä ja niin oli ensimmäinen pentu ulkona klo.10.25, jäi aika tiukasti napanuoran kanssa mutta onneksi niin että sain leikattua napanuoran ja saatiin pentu Diivalle pestäväksi. Ensimmäinen pentu oli b/t uros ja painoa 248g oikein terhakka poika <3
Yöpaita päällä ihan pöllämystyneenä soittelin ystävältä muutaman varmistuksen ja sen jälkeen isännälle komennuksen kotiin, se tulikin niin nopeesti että taisi olla kaasu pohjassa koko matkan. Kerkesi kuitenkin toisen pennun syntymää ihastelemaan =)
Toinen b/t uros syntyi klo.10.57 ja painoa oli 235g, oikein topakka <3
Ei kulunut kuin vartin verran niin syntyi tuhti enkeli poika joka oli jo kohtuun kuollut, onneksi tuli kuitenkin pihalle eikä jäänyt jumittamaan synnytystä.
Sitten kuluikin reilu kaksi tuntia jonka aikana käytiin emon kanssa ulkoilemassa ja hieman tankattiin vettä ;)
Toivo meinasi mennä tuon kahden tunnin aikana, onhan tämä ensimmäinen synnytys jonka hoidin ;) Joo, kerkesin jo soittelemaan klinikaltakin ohjeita...kun heidän sulkemisaika häämötti. No "lopulta" klo.13.53 ponnisti Diiva sen toivotun tytön joka sekin väriltään b/t ja painoa 238g, oikein hyvä vointinen ja jäntevä.
Tuon jälkeen tulikin rauha ja hiljaisuus, Diiva oli hyvin tyytyväinen ja nukahti sikeästi, kauniit pennut rinnalla.
Laatikossa ollaan oikein tyytyväisiä ja hiljaisia, jokainen löysi tissille reippaasti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti